Концепцията за езотерика предполага, че умираме и се раждаме няколко

...
 
Концепцията за езотерика предполага, че умираме и се раждаме няколко
Коментари Харесай

Каква е възрастта на душата ви според дата на раждане

 

Концепцията за езотерика допуска, че умираме и се раждаме няколко пъти. Напускането на живота е просто преход към ново равнище. Нищо чудно, че половината свят отбелязва това събитие като празник. Душата си потегля, с цел да се прероди още веднъж: в случай че е на същото равнище, то е с цел да премине още веднъж тестванията си; в случай че е на ново равнище, неведнъж по-трудно.

Душата ще се преражда, до момента в който не премине всичките си уроци със 100% възвръщаемост.

С всяко олицетворение душата натрупва опит, узрява и се приближава до най-високото духовно развиване. Съответно се появява такова разбиране като епохата на душата.

Днес ще определим възрастта на душата по датата на раждане.

 

Тук всичко е просто. Сумираме всички числа на датата на раждане. Пример: 27.05.2021 година = 2 + 7 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 1 = 19.

1-19 – Това е по-младата възраст на душата. Човек се интересува от вкъщи, фамилията, живота, работата. Търсенето на по-младите души е просто, нормално им се простят грешките в живота.

20 – 29 – Средна душевна възраст. Това са опитни души, които към този момент неведнъж са се въплъщавали на Земята, знаят всичко, само че на повърхността. Следователно те към момента са в развой на учене. Те са любопитни откриватели.

30 – 39- Това е остаряла душа, която е минала през голям брой прераждания в разнообразни столетия. Опитът, насъбран в минали прераждания, е просто грамаден. Някои неща излизат от човек, като че ли цялостен живот го е правил. Често това се демонстрира в неповторим гений, който човек сполучливо ползва в сегашния живот.

40 – 49 са антични, доста мъдри души. Освен това, те са мъдри над годините си от ранно детство. Те не се интересуват от научаване на нищо, само че е значимо да споделят знанията си с други хора. Това са учители, ментори, които са родени да работят за масите, да дават отговор освен за себе си, само че и за другите хора. Рядко попадат в елементарната сфера, повече ги влече езотериката, философията, религията, изкуството. На по-възрастната душа се дават огромни благоприятни условия и това води до огромна отговорност.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР